szia -vendég-!
belépek | regisztrálok
 
 
       
 
 

további fórumok >
kedvenc fórumaim >
zajlik.hu fórum >
 
 
Slayer koncert
 
Mi sem maradunk ki a thrash legenda búcsújából
Slayer - 2019.06.11., Papp László Budapest Sportaréna
Front Line Assembly (CAN), Die Krupps (DE)
 
Ipari alapvetések nyár végére
Front Line Assembly, Die Krupps - 2018.08.31., A38 Hajó
Life of Agony (USA)
 
10 év után ismét jön a legendás NY-i zenekar
Life of Agony - 2018.10.23., A38 Hajó
God Is An Astronaut (IRL)
 
Kedvenc ír post-rockereink is jönnek az A38-ra
God Is An Astronaut - 2018.10.10., A38 Hajó
Depresszió 18. születésnap
 
Eddigi leglátványosabb koncertjével nő fel a Depi
Depresszió - 2018.08.18., Barba Negra Track
 
 
Légy az elsők közt
ki szeret és követ!
 
 
 

< Vissza az elozo oldalra

Ha feliratkozol a "zajlik.hu alkotó" (ebbe beletartozik a "zenész" is) szolgáltatásokra, ez esetben el kell fogadnod ezt a szabályzatot. A szolgáltatás használata nem kötelező, azt csak azok vehetik igénybe akik az alábbi körülményeket és feltételeket meg tudják teremteni.

fogalmak:
- Te: hát igen ez egyértelmű, de azért definiáljuk! :) a zajlik.hu felhasználó aki igénybe veszi eme szolgáltatásunkat.
- Alkotás: kreált, és digitális formába rögzített vagy konvertált mű. ez lehet zene (mp3), fotó, vers/iromány, videó, vagy bármilyen egyéb a rendszerünkkel kompatibilis mű.
- Szolgáltató: ez vagyunk mi. a zajlik.hu. az Alkotások tárolását és elérhetőségét biztosító szervezet.
- Szolgáltatás: röviden ez maga az alkotó rovat. tehát: ebbe tartozik az Alkotások ingyenes tárolásának és elérhetőségének biztosítása.
- Alkotás Feltöltése: ha a digitálisan rögzített Alkotásodat elhelyezed szervereinken, akkor ez feltöltésnek minősül. ezt csak az esetben teheted meg, ha megérted, elfogadod, és megteremted az alábbi szabályzat körülményeit és feltételeit.
- Alkotás Elfogadása: ez a procedúra amikor a Szolgáltató ellenőrzi, majd a Felhasználók számára elérhetővé teszi az Alkotást.
- Felhasználó: a látogató aki az Alkotást (Feltöltés és Elfogadást követően) az Interneten keresztül eléri és letölti.
- Alkotás Használata: a Felhasználó által kezdeményezett letöltést és az azt követő korlátlan, egyéni felhasználást minősítjük Használatnak.
- Alkotás Terjesztése: az Alkotás díjmentes elérhetőségének és Használatának a biztosítása. ez értelemszerűen a Szolgáltató feladata.
- Alkotás Eltávolítása: kérelem az Alkotás Terjesztésének megszűntetésére.

szabályzat (a lényeg):
- csak saját Alkotást tölthetsz fel. ez lényegében azt jelenti, hogy Te hoztad létre. Te kreáltad. a Te műved. a Te zenéd/fotód/képed/filmed/stb. természetesen mindent elkövetünk, hogy csak jogtiszta Alkotások kerüljenek fel, de természetesen nem áll módunkban minden létező Alkotás jogi státuszát ismerni, ezért a Terjesztés jogi lehetőségének felderítése a Te feladatod. ha egy létező Alkotás átírt, átdolgozott változatát szeretnéd feltölteni, akkor a Te felelősséged ellenőrizni az adott Alkotás jogi körülményeit.
- ingyenesen terjesztjük. az Alkotás Feltöltését csak akkor kezdeményezheted ha az Alkotást jogosan, díjmentesen Terjesztheti a Szolgáltató (azaz mi). a Feltöltéskor valamint a Szolgáltatás igénybevételének teljes időtartalmában beleegyezel abba, hogy Elfogadás esetén a Szolgáltató díjmentesen Terjeszti, a Felhasználók pedig díjmentesen Használják az Alkotást. a szabálytalan terjesztésbol és Használatból származó károkért és egyéb jogi következményekért Te felelsz!
- ingyenes szolgáltatás. az ingyenes Szolgáltatásért cserébe beleegyezel abba, hogy a letöltésekért/lejátszásokért sem közvetlenül Téged, sem együttesedet, sem pedig a Te nevedben eljáró bármilyen egyéb szervezetet (kiadó, jogi szervezet, stb.) nem illet meg semmiféle díjazás. az Alkotás Terjesztése és Használata díjmentes mind a Felhasználók, mind pedig a Szolgáltató részére. amennyiben ez a feltétel jogilag vagy technikailag nem megoldható, akkor sajnos a Szolgáltatást nem veheted igénybe.
- jogi státusz változások. az Alkotás Eltávolítása a Te felelősséged. ha az Alkotás bármilyen okból a továbbiakban a Szolgáltató által nem Terjeszthető díjmentesen, vagy a Felhasználók által nem Használható ingyenesen (tehát változnak a jogszabályok, vagy mondjuk levéded, vagy kiadóval szerződsz, vagy csak rájössz hogy vmi nem stimmel, stb.) ez esetben az adott Alkotást neked kell Eltávolítani rendszerünkből. az Eltávolítást követően azonnal megszűntetjük az adott Alkotás Terjesztését, de az Eltávolítás esetleges hiányából/késedelméből származó károkért Te felelsz, nem pedig a Szolgáltató.
- szabályzat változások. a szabályzat változtatásának jogát fenntartjuk, de változtatás esetén még a változások életbelépése előtt 14 nappal értesítünk a regisztrációkor megadott email címeden. ha a megváltozott szabályzat értelmében nem veheted- vagy nem kívánod igénybe venni a Szolgátatást, akkor az érintett Alkotások Eltávolítása a Te felelősséged.


zajlik.hu Adatvédelem

információk:
feltöltések / letöltések a zajlik.hu oldalain szereplő Alkotások (tehát pl. mp3-mak) csakis a szerzők, ílletve a kiadók beleegyezésével jogosan kerülnek fel. Minden egyes feltöltött számot végighallgatunk és csak akkor publikáljuk ha az tartalmilag megfelel az előírásainknak és annak Terjesztése összeegyeztethető a Szabályzatunkkal.

szerzői jogok / visszaélés jelzése a zajlik.hu mindent elkövet, hogy oldalain ne történhessen szabálytalan terjesztés, hogy a szerzői jogokat ne sértse meg senki. ha ennek ellenére mégis visszaélést vagy szabálytalanságot tapasztal, kérjük jelezze a webmester@zajlik.hu címen. a kérdéses számot / előadót az ügy tisztázásáig eltávolítjuk oldalainkról.

< Vissza az elozo oldalra
 

 
zajlik.hu - a legízletesebb és legnépszerűbb független alterockulturális turmix | impresszum | adatvédelem | fórumszabályzat | hiba / javaslat? küldj szms-t vagy email-t
(letöltés 0.0015969276428223 mp)