szia -vendég-!
belépek | regisztrálok
 
 
       
 
 

további fórumok >
kedvenc fórumaim >
zajlik.hu fórum >
 
 
Therion: márciusban újráznak
 
Hagyományos koncerten mutatják be grandiózus új lemezüket
Therion - 2018.03.13., Barba Negra Music Club
Gorillaz: novemberben élőben
 
A szigetes sound system után élő koncerten a virtuális csapat
Gorillaz - 2017.11.13., Papp László Budapest Sportaréna
Possessed, Macabre
 
Mi a kult, ha nem ez?
Possessed, Macabre, Death By Stereo, Siberian Meat Grinder, Child Bite, SYK, Liberal Youth, Crippled Fox - 2017.08.07., Dürer Kert
Ross The Boss
 
Régi Manowar dalok a Manowar alapító gitárosától
Ross The Boss - 2017.06.01., Dürer Kert
Metallica: mi sem maradunk ki
 
8 év után újra jönnek a thrash ikonok
Metallica - 2018.04.05., Papp László Budapest Sportaréna
 
 
Légy az elsők közt
ki szeret és követ!
 
 
 

a fórumhasználat szabályai Mit szabad, és mit nem szabad a zajlik.hu fórumain?regisztráció

A zajlik.hura bárki ingyenesen és szabadon regisztrálhatja magát, aki szeretne hozzászólni a fórumokban, saját profilt készíteni, új embereket, zenéket megismerni. Törlésre kerülnek azonban az olyan gúny- és poén-nicknevek, melyek alapján egyértelmű, hogy az illető nem a fenti célokkal regisztrált.

fórumhozzászólások tartalma

A zajlik.hu fórumain nagyjából bármiről lehet beszélni, ami valamilyen módon kapcsolódik az ott zajló beszélgetéshez.. ez azonban nem jelenti azt, hogy korlátok nélkül folyhat a társalgás, hiszen vannak szabályok, és az ezeket be nem tartókat figyelmeztethetik, majd kirúghatják az oldalról.

Mi az amit tilos?
-jogsértő hozzászólások. Vagyis minden olyan hozzászólás, amely jogszabályba ütközik, bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz.

-privátszféra. Tilos egy tag személyes adatait (például: név, lakhely, mobilszám) közzétenni, kivéve, ha az a tag saját maga hozza nyilvánosságra adatait.

-gyalázkodás, káromkodás. Ugyan leírhatod, hogy "mi a fasz van", de az öncélúan alpári, agresszív, fenyegető hangnemű hozzászólások tiltottak. Hogy mi tartozik ide, azt a moderátor dönti el.

-pornó, gusztustalan dolgok. Tilos a jó ízlést sértő képeket a fórumokba illetve a profilokba illeszteni, vagy gyűlöletkeltésre, megfélemlítésre alkalmas weboldalakat linkelni.

-diszkrimáció. Tilos egy másik tagot sértő, lejárató, vagy vele kapcsolatban alpári vagy sértő, uszító, személyeskedő hozzászólások beírása.

-technikai gonoszságok. Általában tilos olyan dolgot a fórumokba illeszteni, ami megzavarhatja azok normális működését, pl.: JAVA-alkalmazások, nagyon nagyméretű képek (>500kB), a rovatok letöltését akadályozó vagy lényegesen lassító csatolások, automatikusan induló file-letöltések, stb.

-offtopic. Tilos a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően, szándékosan és folytatólagosan akadályozni oda nem illő, "offtopic" hozzászólásokkal.


kéretlen hirdetések
A zajlik.hu fórumaiban lehetőség van hirdetések, webplakátok, koncertplakátok elhelyezésére, azonban csak korlátozott módon: egy-egy hirdetést, plakátot maximum 10-15, a témához szorosan kapcsolódó fórumban lehet elhelyezni, ellenkező esetben a dolgot spammelésnek nyilvánítjuk, és egyben töröljük - egy figyelmeztetés után a feladóval együtt.


 
 
zajlik.hu - a legízletesebb és legnépszerűbb független alterockulturális turmix | impresszum | adatvédelem | fórumszabályzat | hiba / javaslat? küldj szms-t vagy email-t
(letöltés 0.0020401477813721 mp)