szia -vendég-!
belépek | regisztrálok
 
 
       
 
 

további fórumok >
kedvenc fórumaim >
zajlik.hu fórum >
 
 
Slayer koncert
 
Mi sem maradunk ki a thrash legenda búcsújából
Slayer - 2019.06.11., Papp László Budapest Sportaréna
Front Line Assembly (CAN), Die Krupps (DE)
 
Ipari alapvetések nyár végére
Front Line Assembly, Die Krupps - 2018.08.31., A38 Hajó
Life of Agony (USA)
 
10 év után ismét jön a legendás NY-i zenekar
Life of Agony - 2018.10.23., A38 Hajó
God Is An Astronaut (IRL)
 
Kedvenc ír post-rockereink is jönnek az A38-ra
God Is An Astronaut - 2018.10.10., A38 Hajó
Depresszió 18. születésnap
 
Eddigi leglátványosabb koncertjével nő fel a Depi
Depresszió - 2018.08.18., Barba Negra Track
 
 
Légy az elsők közt
ki szeret és követ!
 
 
 
 böllér | hardcore/metál |
5
 fan
| fórumuk |

alapok >
http://boller.zajlik.hu/
stílusok: Thrash Metal, Szimfónikus Metal
alapítva: Magyarország, 2005

fotóalbumok >
bandafotók

ajánlott bandák >
Méj/nesz | még >

| | a banda fóruma | hírek a bandáról | segítek. szerkesztem ezt az adatlapot. |

-kattints az alábbi lekerekített gombokra és meglátod milyen jó lesz-

Óbúdacore zenekarunk 2005-ben alakult. Kezdetben természetes belek feldolgozása és értékesítése jelentette a banda működését. Már akkor két piaci területen voltunk jelen. Egyrészt az ipari felhasználók részére biztosítottuk az osztályozott beleket, másrészt a kiskereskedelemben kerültek értékesítésre a fogyasztói kis kiszerelésű bélféleségek (Pl BÉLFÉREG). Az ipari felhasználók körében hamar bővült a termékpaletta, hiszen már akkor is arra törekedtünk, hogy vevőink igényeit minél komplettebben tudjuk kielégíteni (Soulfly feldolgozások). A kínálatban hamarosan megjelentek a műbelek (Kibaszott kereskedelmi rádiók), adalékanyagok, fűszerek, kések (balta), csomagolóanyagok. Ezzel számos hazai hús és baromfiipari nagyüzem vált elégedett partnerünké, kiknek a bizalmát a mai napig folyamatosan megőriztük (szopatjuk a titkárnőket). A kilencvenes évek végén a kiskereskedelmi termékkínálatunkat a házi disznótoros fűszerkeverék családunkkal bővítettük, mely a fogyasztók megelégedésén kívül a �Kiváló Magyar Termék� védjegyet is elnyerte, és a 2010-ben megrendezett "Ki a fasza gyerek?" tehetségkutatón Újdonság-díjat kapott. Jelenleg mintegy 5 alkalmazottunk fáradozik azon, hogy partnereink, legyen szó termelő üzemről, vagy kereskedelmi egységről a mindig primitív minőségű Óbudacore-t a kívánt időben és kedvező áron kapják meg. Kereskedelmi képviselőink rendszeresen látogatják már meglévő partnereinket (oszt dugnak), látják el őket a termékeinkkel kapcsolatos friss információkkal, valamint folyamatosan állnak rendelkezésére az új érdeklődőinknek (azokat csak kielégítik egy husánggal). Mindezt segíti saját gépkocsiparkunk (a Humi Tütűje), valamint szerződött szállító partnereink (Dia). Kiskereskedelmi termékeinkkel jelen vagyunk a METÁL, a METRÓ, a SPUR, a Kaiseraser, a PLÜSS, a TUSKÓ és számos KÚP üzletben, illetve egyéb italozó egységekben. Termékein előállítása szigorú minőségpolitika mellett HACCP rendszer keretein belül történik. Kibaszottul odafigyelünk, hogy kielégítsük az összes kereskedelmi média által hülyére süllyesztett, nevenincs senkiházi parazitáknak, a hitvány vágyait!

 Böllér fórum >
| böllér fórum | 9 üzi | belépek | új üzenet |
 porksoda adatai szms küldés válasz 2008. április 14. - 22.57
üzenetei: 532 db
alkotásai: 0 db
BOR
 

 
 deddy adatai szms küldés válasz 2007. augusztus 23. - 20.43
üzenetei: 792 db
alkotásai: 1 db
Íme a Nyárfa Utcai Rettenet talán első vallási témájú muzsikája:

http://rockdepo.extra.hu/krisna.mp3
 

 
 szecska adatai szms küldés válasz 2006. január 9. - 13.42
üzenetei: 27 db
alkotásai: 1 db
Lecsós malac tarhonyával
80 dkg sovány malaclapocka, (3 EK olaj), 25 dkg tarhonya, 3 dkg füstölt szalonna, 4-5 húsos zöldpaprika (az egyik lehet csípős), 2 paradicsom, 1 fej hagyma, 1 dl zsírszegény tejföl, 1 csapott EK Vegeta, só, őrölt bors, paprika, fél MK grillfűszer.
A malacot kockákra vágom. Ha a bőre alatt zsír van, azt kivágom és kiolvasztom, ha nincs akkor pedig olajon aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát. Rászórom a paprikát, beleteszem a húst, a sót és a grillfűszert. Mindig kevés vizet aláöntve majdnem puhára párolom. Beleteszem a feldaramolt zöldpaprikát és a kockákra vágott paradicsomot, együtt megpuhítom, majd beleforralom a tejfölt. A szalonnát apró kockákra vágom, kiolvasztom és a pörcöt is benne hagyva megpirítom a tarhonyát, forró vízzel felengedem, Vegetával ízesítem és puhára párolom. Egy tűzálló edény aljára terítem a tarhonyát, erre a malachúskeverék felét, majd ismét harmadnyi tarhonyát, malachúst és a maradék tarhonyát. A maradék lével megöntözöm, majd a sütőben jól átforrósítom. (MK)
 

 
| böllér fórum | 9 üzi | belépek | új üzenet |

 
zajlik.hu - a legízletesebb és legnépszerűbb független alterockulturális turmix | impresszum | adatvédelem | fórumszabályzat | hiba / javaslat? küldj szms-t vagy email-t
(letöltés 0.012066841125488 mp)