szia -vendég-!
belépek | regisztrálok
 
 
       
 
 

további fórumok >
kedvenc fórumaim >
zajlik.hu fórum >
 
 
Front Line Assembly (CAN), Die Krupps (DE)
 
Ipari alapvetések nyár végére
Front Line Assembly, Die Krupps - 2018.08.31., A38 Hajó
Life of Agony (USA)
 
10 év után ismét jön a legendás NY-i zenekar
Life of Agony - 2018.10.23., A38 Hajó
God Is An Astronaut (IRL)
 
Kedvenc ír post-rockereink is jönnek az A38-ra
God Is An Astronaut - 2018.10.10., A38 Hajó
Depresszió 18. születésnap
 
Eddigi leglátványosabb koncertjével nő fel a Depi
Depresszió - 2018.08.18., Barba Negra Track
Kip Winger koncert
 
Akusztikus fellépésen a Winger zenei agya
Kip Winger - 2018.09.17., Barba Negra Track
 
 
Légy az elsők közt
ki szeret és követ!
 
 
 
kétszínűek vagyunk. fehér vagy fekete, válassz!
 
itt vagy most: bandák > system of a down adatlap > fórum (4.010 üzi)
| régebbi üzenetek > |
 
 down77 adatai szms küldés válasz 2017. december 6. - 10.12
üzenetei: 1970 db
alkotásai: 0 db
"Fenébe az énekléssel" - úgy néz ki, egy darabig még nem lesz SOAD album

Ha eddig nem lett volna teljesen tiszta, bizony nagyrészt Serj Tankianon múlt, múlik az, hogy lesz-e, és ha igen, mikor új System Of A Down nagylemez. A rajongókat már 2005 óta éheztető örmény-amerikaiak énekese most elárulta: már nagyon unja az éneklést, ami azt jelentheti, hogy egy darabig biztos nem kapunk új SOAD melódiákat - vagy csak ez is része a marketingnek? Ki tudja...

"Fenébe az énekléssel! Már nagyon unom! Tegnap egy barátommal beszélgettem és akkor jött az gondolat: mielőtt elkezdtünk zenélni, én leginkább költőként és énekesként voltam ismert. Minden nap írtam verset. Ezt csináltam egyfolytában, ennek köszönhetően jelent meg két verseskötetem is. Valójában a szavakon keresztül érkeztem meg a zenéhez. Olyan sok dalszöveget írtam, hogy már egyáltalán nem is volt izgalmas. Nem azért, mert ne lenne semmi, amiről írni, vagy énekelni akarnék. Csak vannak témák, amikről nem akarok szöveget írni, más módon viszont ki tudok belőlük facsarni érzelmeket. A költészet egy olyan valami, ami megnyitja az énedet és támogatja a szabad akaratot. De már túl sokáig csináltam. Jelenleg sokkal jobban érdekel az instrumentális zenék írása."
 

 
 down77 adatai szms küldés válasz 2015. április 25. - 19.50
üzenetei: 1970 db
alkotásai: 0 db
Csütörtök este Jerevánban koncertezett a System Of A Down a Wake Up The Souls turné keretében. Ez volt az első alkalom, hogy a zenekar eljutott Örményországba, és alább a főváros főterén adott ingyenbuli teljes, professzionális felvétele megtekinthető:http://langologitarok.blog.hu/2015/04/24/ilyen_volt_az_ormeny_system_of_a_down-koncert
 

 
 down77 adatai szms küldés válasz 2015. április 15. - 16.06
üzenetei: 1970 db
alkotásai: 0 db
Semmiképpen sem a korábbi albumok megismétlésében gondolkodik a System Of A Down, akik Serj Tankian énekes közlése szerint valóban tervezgetnek egy új lemezt. A zenekar áprilist turnézással tölti.

„Nyitottak vagyunk rá, hogy ismét közösen dolgozzunk, ha mindannyiunknak lesz olyan anyaga, amit mindenki elfogad”, mondta Serj a Spinnek. „De nincs kész ütemtervünk vagy bármi más, amiről most beszámolhatnék. Egy dologban viszont mind egyetértünk: el kell rugaszkodnunk az eddigi munkáinktól.”

Vagyis ha lesz új System-lemez, az egészen biztosan nem az eddigiek megismétlése lesz – mint ahogy az előző albumaik is elég rendesen különböztek egymástól. Shavo Odadjian basszer legutóbbi nyilatkozata előtt januárban egyébként már Serj is megpendítette, hogy talán elérkezett az idő a 2005-ben kiadott két album, a Mezmerize és a Hypnotize folytatásainak elkészítésére.

A zenekar Wake Up The Souls turnéja már megkezdődött, ennek csúcspontja mindenképpen az április 23-ai ingyenkoncert lesz Jereván főterén, az örmény népirtás kezdete százéves évfordulójának előestéjén. A banda első ízben játszik majd Örményországban ezen a napon. Szeptemberben emellett a Rock In Rión is fellépnek.
 

 
 down77 adatai szms küldés válasz 2015. március 25. - 17.11
üzenetei: 1970 db
alkotásai: 0 db
Áprilistól ismét turnézni fog a System Of A Down, ám ennél sokkal izgalmasabb hír, hogy Shavo Odadjian basszer egy nemrég adott interjúban arról beszélt: a négyesfogat a közelmúltban új dalokat is írt. Innentől tehát bármi megtörténhet…

„Igen, jó esély van rá, de dátumot nem tudok mondani”, felelte Shavo a Madcap kérdésére, amikor arról faggatták, elképzelhetőnek tartja-e, hogy a közeljövőben ismét stúdióba vonuljon a System Of A Down. „Már meg is tettük. Írtunk pár dalt. De egyelőre megtartottuk magunknak a dolgot, mert egyelőre visszarázódunk az együttléttel járó összes szarságba…”

Januárban Serj Tankian énekes már megpendítette, hogy talán elérkezett az idő a 2005-ben kiadott két album, a Mezmerize és a Hypnotize folytatásainak elkészítésére. A kását persze nem eszik olyan forrón: a csapat előtte tavasszal Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában egyaránt ad koncerteket, a csúcspont mindenképpen az április 23-ai ingyenkoncert lesz Jereván főterén, az örmény népirtás kezdete százéves évfordulójának előestéjén. A banda ráadásul első ízben játszik Örményországban, szóval ha ez nem lesz esemény, akkor semmi… Szeptemberben a Rock In Rión is fellépnek.
 

 
 zombee adatai szms küldés válasz 2014. november 11. - 18.14

előzmény | motorhead3 - 2014. november 11. - 17.17 |

üzenetei: 28887 db
alkotásai: 15 db
Komolyan nem értem, mit vergődnek egyesek egy egylemezes csodán.Az első lemez bitang jó, a második már csak korrekt, jó, de a másik kettő felejthető.
 

 
 motorhead3 adatai szms küldés válasz 2014. november 11. - 17.17
üzenetei: 3499 db
alkotásai: 0 db


A System Of A Down visszatér a színpadra, sajnálatos módon azonban csak egy koncert erejéig. A banda a december 13-án megrendezésre kerülő ’Almost Acoustic Christmas’ névre hallgató rendezvény egyik fő fellépője lesz.

Egy pár hónapja még arról is szó volt, hogy a zenekar esetlegesen újra elkezd rendesen dolgozni, számokat írni és lemezt készíteni Serj Tankian nélkül, ám ezek az elképzelések hamar szertefoszlottak. Talán a decemberi koncerten megtörténhet, hogy újra fellobban közöttük egy szikra és elkezdenek dolgozni egy új albumon.
 

 
 centrs adatai szms küldés válasz 2014. július 6. - 17.06

előzmény | down77 - 2014. július 6. - 15.06 |

üzenetei: 1736 db
alkotásai: 4 db
Valaki lebabázott...
 

 
 down77 adatai szms küldés válasz 2014. július 6. - 15.06
üzenetei: 1970 db
alkotásai: 0 db
John Dolmayan, a System Of A Down dobosa nemrég elindított egy haknicsapatot, amire jó oka van: nem elégedett azzal, hogy a 21. század egyik legfontosabb rock/metal zenekara még mindig nem képes összekapni magát. Ugyanakkor emellett rejtélyes pozitív hátráltató tényezőkről is beszélt…

„Nem igazán vagyok elégedett azzal, ahol most tart a zenekar”, mondta Dolmayan a Loudwire-nek. „Nagyon-nagyon régen készítettünk már lemezt, és kissé elegem van már abból a hozzáállásból, hogy rendben van ez így. Mert nincs rendben. Részemről semmiféle ego-kérdés nincs ebben: nem írok dalokat, szóval nem aggaszt, hogy ki írja majd a nótákat, én egyszerűen csak készen állok. Kérem a vásznat, hogy festhessek rá, így nézem ezt az egészet. Szóval nekem könnyebb, de hát egy művész, egy dalszerző esetében sok érzelem van a képben, és van az emberben félelem is, ha valamit régóta nem csináltál. Ismét összejöjjünk és közösen dolgozzunk? Hiszen más emberek vagyunk, utoljára 2005-ben voltunk együtt a stúdióban. Mennyi is az, kilenc év? Lassan kezdünk olyanok lenni, mint a kibaszott Eagles, tizenöt év telik, el mire összehozunk egy lemezt… Engem ez nagyon zavar. De próbálom a tőlem telhető lehetséges legtöbbet megtenni, hogy megértsem: rengeteg mindent meg kell oldani annak érdekében, hogy készíthessünk valami nagyszerűt. Ha pedig a végeredmény nem fantasztikus, tényleg nem kell megcsinálni.”

A dobos szavai szerint a System Of A Downban továbbra is akadnak feszültségek, ugyanakkor jelenleg nem feltétlenül ezek gátolják a munkát. „Létezik olyan hozzáállás, ami irritáló, és amin mindezidáig nem sikerült túllépnünk. Több kommunikációval remélhetőleg sikerülni fog, márpedig egyre többet és többet kommunikálunk. Talán így majd leomlanak a falak, és visszatérhetünk ahhoz, amiért itt vagyunk, vagyis a zenéléshez. Már elkezdhettük volna a dolgot, de inkább a halasztás mellett döntöttünk olyan személyes okokból, amiket nem áll módomban itt most részletezni. Pozitív dologról van szó, csak ennyit árulhatok el. Olyan könnyen stúdiózhatnánk, mint ahogyan itt most beszélgetünk, de valami nagyon pozitív miatt ez jelenleg nem lehetséges. Maradjunk ennyiben, hadd találgassanak az emberek, mi lehet az…”
 

 
 down77 adatai szms küldés válasz 2013. december 20. - 21.40
üzenetei: 1970 db
alkotásai: 0 db
 

 
 zombee adatai szms küldés válasz 2013. augusztus 7. - 0.12

előzmény | blinkforever23 - 2013. június 12. - 18.16 |

üzenetei: 28887 db
alkotásai: 15 db
Azért, mert mindig ez a legjobb turné, ami épp most van, és ti vagytok a legjobb közönség. Serj pedig szólóban művészkedik, kiadott idén valamilyen szimfonikus lemezt, meg egy jazz-t. Egyiket sem hallottam, sőt, már a tavalyi albumát sem, az Imperfect Harmonies-t letöröltem, az Elect the Dead CD-n (sajtó promo volt, pénzt nem adnék ilyenért) van meg, azt azért nem likvidáltam. Fene nagy művésznek tartja magát, de nekem két lemez bőven elég volt belőle, illetve ha egy esetleges új S.O.A.D. is olyan lenne, mint a két utolsó album, inkább hagyják is a francba az egészet.

Amúgy idén, ha hinni lehet a sajtónak, nem pénzbeli vagy időbeli akadálya volt, hogy fellépjenek a Szigeten, hanem az örmény baltás gyilkos kiadatása miatt zárkóztak el hazánktól.
 

 
| system of a down fórum | 4.010 üzi | régebbi üzenetek > |
 
zajlik.hu - a legízletesebb és legnépszerűbb független alterockulturális turmix | impresszum | adatvédelem | fórumszabályzat | hiba / javaslat? küldj szms-t vagy email-t
(letöltés 0.015443086624146 mp)