szia -vendég-!
belépek | regisztrálok
 
 
       
 
 

további fórumok >
kedvenc fórumaim >
zajlik.hu fórum >
 
 
Cannabis Corpse koncert
 
Vidám death metalra tekerhetünk egy vidám tavaszi estén
Cannabis Corpse -2018. március 21., Dürer kert
Trivium, Power Trip koncert
 
Megígérték, visszajönnek!
Trivium, Power Trip, Venom Prison - 2018.03.29., Dürer kert
(Hed) PE koncert
 
Adósságot törleszt a kaliforniai rap metal banda
(Hed) PE - 2018.02.05., Dürer kert
British Punk Invasion
 
Már februárban letudjuk az év punk koncertjét
The Exploited, UK Subs, Anti-Nowhere League, Peter And The Test Tube Babies - 2018.02.02., Barba Negra Club
Machine Head: Catharsis World Tour 2018
 
Katarzis a rajongóknak: beleesünk a Catharsis World Tour-ba
Machine Head - 2018.04.20., Barba Negra Music Club
 
 
Légy az elsők közt
ki szeret és követ!
 
 
 
mutasd magad! tölts fel egy fotót magadról!
 
itt vagy most: bandák > guns n' roses adatlap > fórum (1.826 üzi)
| régebbi üzenetek > |
 
 down77 adatai szms küldés válasz 2016. december 8. - 23.19

előzmény | zombee - 2016. december 5. - 9.37 |

üzenetei: 1885 db
alkotásai: 0 db
Ott leszek,ha minden jól megy!!
 

 
 zombee adatai szms küldés válasz 2016. december 5. - 9.37

előzmény | down77 - 2016. október 30. - 11.25 |

üzenetei: 28705 db
alkotásai: 15 db
Bécsben július 10-én lesznek, ez már hivatalos.
 

 
 down77 adatai szms küldés válasz 2016. október 30. - 11.25
üzenetei: 1885 db
alkotásai: 0 db
Bécset is érintheti a Guns N’ Roses nyári európai turnéja

Ha hihetünk egy osztrák portál értesüléseinek, elég komoly lesz a felhozatal jövőre Bécsben a koncertek tekintetében: a Rolling Stones, a U2, a Guns N’ Roses, a Metallica és a Bon Jovi fellépésére egyaránt jó esély mutatkozik az osztrák fővárosban.
 

 
 down77 adatai szms küldés válasz 2016. június 10. - 19.35
üzenetei: 1885 db
alkotásai: 0 db
W. Axl Rose köztudottan alig ad interjúkat, de valamit még ennél is ritkábban tesz: hirtelen nem is emlékszünk olyan esetre, amikor a Guns N' Roses – és jelenleg az AC/DC – híresen kiszámíthatatlan frontembere nyilvános kérdezz-feleleken vett volna részt. Márpedig június 7-én ez is megtörtént Londonban...

Axl Rose a jelek szerint tényleg elhatározta, hogy gyökeresen átalakítja a róla kialakult képet, ugyanis részt vett a londoni Prudential Series nevű pódiumbeszélgetés-sorozat aktuális fordulóján kedden este. A nyilvános, interaktív interjú során a közönség is kérdezhetett az énekestől, aki végig visszafogottan, szerényen és őszintén válaszolgatott a felmerülő témákban.

Az este során természetesen Axlnek szegezték az egyik legizgalmasabb kérdést, vagyis azt, hogy várható-e új zene belátható időn belül a Guns N' Rosestól. „Már most is dolgozunk új számokon", felelte Rose. „Elég sok kész anyagom van, mutattam is belőlük néhányat Slashnek és Duffnak, és tetszett is nekik. Angusszal szintén beszéltünk már róla, hogy szívesen dolgoznánk közösen."

Axl az egyórás beszélgetés során abbéli reményét fejezte ki, hogy a banda mostani újjáalakulása hosszú időre szól, és méltatta mind Slash, mind Duff munkához való hozzáállását: külön kiemelte, hogy a gitáros és a basszer mindenféle különösebb buzdítás nélkül megtanulta például a Chinese Democracy lemez koncerteken is játszott dalait. Ugyanakkor mint az egy esetleges jövőbeli önéletrajz lehetőségét firtató kérdésre adott válaszból sejthető, a feleknek volt mit átbeszélniük tavaly, amikor Axl és Slash elásta a csatabárdot. „Szerintem írok majd könyvet, igen, valószínűleg így lesz. De nem könnyű a helyzet, mert ki kell találnom, miként fogalmazzam meg a dolgokat, hogy közben ne tűnjön úgy, mintha mindenkit rossz fényben akarnék feltüntetni, vagy lehazugoznám a többieket. Slashsel tizenkilenc évig nem beszéltünk egymással, és amikor ismét felvettük a kapcsolatot, akkor is mondtam neki: olyanokat is írt a könyvében, amik nem történtek meg, nem igazak."

Ami az AC/DC-t illeti, Axl remekül kijön Angusszal. „Nagyszerűen tudunk együtt dolgozni. Nehezen lehet ezt körülírni... Úgy érzem, nem akarok csalódást okozni neki, méghozzá sokkal inkább, mint bárkivel kapcsolatban, akivel valaha is találkoztam. Nem tudom, miért van ez így. Ő is rendkívül nyitott felém, a környezete pedig azt mondja, nagyon rég látták ilyen boldognak, feldobottnak."

Axl emellett többek között azt is kifejtette, hogy az idei koncerteken nyújtott kiváló énekteljesítménye nem véletlen, ugyanis visszament ahhoz az énektanárhoz, akihez annak idején, a '90-es évek elejéig járt leckéket venni. Ennek fő oka egyébként nem is feltétlenül a Guns N' Roses volt, hanem az AC/DC Back In Black lemezének egyes dalai, amelyek igen nehezek.

Mielőtt a fentiek alapján bárki is azt hinné, hogy Axlt kicserélték, egy mozzanat erejéig azért a régi Rose is felbukkant a hét elején: az énekes igyekezett minden követ megmozgatni annak érdekében, hogy távolítsák el az internetről az elhíresült előnytelen fotót, amely néhány évvel ezelőtt készült, és számos mém alapjául szolgált. Axl emellett néhány nappal ezelőtt azt is leszögezte: nem ad több autogramot, mivel elege van abból, hogy a tárgyak, amiket aláír, utána csillagászati összegekért bukkannak fel az eBayen. „Éljenek az igazi rajongók!", írta a Twitteren.
 

 
 zombee adatai szms küldés válasz 2016. április 17. - 19.31
üzenetei: 28705 db
alkotásai: 15 db
Coachella is megvolt. Angus Young beugrott egy szám erejéig. Axl Rose hivatalosan is az AC/DC énekese az európai arénaturnén.

 

 
 zombee adatai szms küldés válasz 2016. április 15. - 18.02
üzenetei: 28705 db
alkotásai: 15 db
A Live Nation videót posztolt a reunion buliról. Ők szervezték anno a 2006-os koncertet, valószínűleg mai napig együtt is dolgoznak a zenekarral. Remélem, igaz a hír, hogy idén csak angol, német és francia koncertek lesznek, nem hiányzik most egy ekkora kiadás. Szerencsére nincs elég nagy fedett arénánk, a Sportaréna minden bizonnyal kicsi lenne. Jövőre meg mehetnének valamelyik vadiúj stadionba, több haszna lenne, mint annak, amit focinak csúfolva végeznek most benne.
 

 
 zombee adatai szms küldés válasz 2016. április 11. - 10.19

előzmény | chuwby - 2016. április 10. - 18.07 |

üzenetei: 28705 db
alkotásai: 15 db
Egy ilyen vállalkozásba nem lehet úgy belefogni, hogy rossz formában van. 9-én Sebastian Bach is felment a színpadra.

Axl lábtörése viszont új volt nekem, a Troubadour beli buli óta nem tudom, mit művelt.
 

 
 chuwby adatai szms küldés válasz 2016. április 10. - 18.07
üzenetei: 2495 db
alkotásai: 4 db
Kellemesen csalódtam Axl-ben! :) Összeszedte magát.Jó, hogy játszanak a Chinese-ről is.
 

 
 zombee adatai szms küldés válasz 2016. április 10. - 1.19
üzenetei: 28705 db
alkotásai: 15 db
2016. április 1., Troubadour, West Hollywood, CA, USA
2016. április 8., T-Mobile Arena, Las Vegas, NV, USA
2016. április 9., T-Mobile Arena, Las Vegas, NV, USA
 

 
 zombee adatai szms küldés válasz 2016. április 10. - 1.15
üzenetei: 28705 db
alkotásai: 15 db


 

 
| guns n' roses fórum | 1.826 üzi | régebbi üzenetek > |
 
zajlik.hu - a legízletesebb és legnépszerűbb független alterockulturális turmix | impresszum | adatvédelem | fórumszabályzat | hiba / javaslat? küldj szms-t vagy email-t
(letöltés 0.020982027053833 mp)